torsdag 7 april 2011

PENELOPE CRUZ OCH JAVIER BARDEM

Under stort hemlighetsmakeri gifte sig Penelope och Javier i början av juli 2010 på Bahamas. Ceremonin som hölls hemma hos en vän, var mycket privat med bara de närmaste på plats. Brudklänningen var designad av nära vännen John Galliano. De blev tillsammans 2007.

Både Penelope och Javier är från Spanien. Hon uppvuxen i Madrid. Han på Las Palmas. Hemma hos paret hittar man inte bara en utan två oscar-statyer. Penelope vann den ena för sin biroll i Woody Allen-rullen Vicky Christina Barcelona, där de spelade mot varandra. Javier fick sin guldgubbe för rollen i No country for old men. Han lyckades även kamma hem ett lite mer… ähum… informellt pris för samma roll: ”Filmhistoriens fulaste frisyr”.

Paret möttes redan 1992 då de båda medverkade i den spanska filmen Jamón Jamón.

Äktenskapstycke? Även om likheterna inte är direkt slående känns de ändå som samma andas barn. Ett mycket snyggt par som kompletterar varandra på ett bra sätt. Den maskuline Javier framhäver den delikata Penelope och vice versa. Likheterna syns framför allt i ögonbryn, mun och den allmänna färgskalan. Betyg: 7/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar