fredag 29 april 2011

KATE MIDDLETON & PRINS WILLIAM

Ännu ett kungabröllop. Och äktenskapstyckarna satt bänkade som vanligt för att låta sig svepas med in i sagovärlden där prinsessan till sist fick sin prins, trots att förhållandet skakat rejält åtminstone vid ett tillfälle ( en 7 månader lång separation).  

Och ja, vad tyckte vi då? Ja, Sedvanlig pompa och ståt, glamour så det förslår men det var inte utan att det kändes lite stelt och opassionerat. Kanske med Viktoria och prins Daniels kärlekssprakande vigsel i rätt så färskt minne...men ändå. Det saknades något. Bara paret själva vet  vad. Kanske var det så enkelt självklart som att William inte kunde låta bli att tänka på sin mor (Diana) som tidigare begravdes på samma ställe. (Westminister Abbey).  Eller bara ren och skär nervositet. 

Hursomhelst. Nu har "kvinnan av folket" fått sin prins. Och ja, kärleken finns säkert där.

Äktenskapstycke? Njae. Faktiskt inte det minsta hur mycket vi än vrider och vänder på bilderna. Och hur gärna man än skulle önska.  Hon ser ut som en amerikansk filmstjärna med vackra, regelbundna drag. Han ser ut som en typisk engelsk aristokrat; Dvs en rätt blek och okarismatisk figur.  
betyget blir 2/10

1 kommentar: