torsdag 24 mars 2011

MARILYN MONROE & JOE DI MAGGIO

Den ikoniska bilden på en fnittrande Marilyn, i en vit klänning som förföriskt fladdrar upp av fläktarna från ett gatugaller har vi nog alla sett. När den togs var hennes dåvarande make Joe Di Maggio på plats. Att okända män kunde skymta hans frus trosor gjorde honom ursinnig av svartsjuka och han störtade iväg från tagningen. Snart var äktenskapet ett minne blott.

Men Di Maggio glömde aldrig Marilyn. När hon så tragiskt gick bort, var det han som höll i begravningen. Enligt vittnen en mycket finstämd och privat tillställning, i bjärt kontrast mot hennes utelämnande livsstil.
Och så länge han levde lade han regelbundet röda rosor vid Marilyns grav. 



 Äktenskapstycke?  Hmm… vi vrider och vänder på våra huvuden. Sedan vrider och vänder vi på bilderna men ingenting hjälper. Pendeln når nästan botten! Kanske något över ögonbrynen men just inte så mycket mer. Hon är så älvlik och finmejslad. Han ser gammal och grovhuggen ut bredvid henne. Betyg: 2/10

2 kommentarer:

  1. Joe stod alltid vid hennes sida resten av hennes liv det var han hon ringde om det var något hon behövde hjälp med. Trots att de inte var gifta.

    SvaraRadera
  2. inte äktenskapstycke kanske så...men de ser lyckliga ut på alla bilder.

    /Jay H

    SvaraRadera