tisdag 24 juni 2014

BILL & HILLARY CLINTON

Jo...detta äktenskap är kanske mest känt för det faktum att den ofantligt mäktiga maken var otrogen med en mycket yngre kvinna. Det spekuleras också en hel del i detta äktenskaps bakgrund, framförallt i USA. Ett av ryktena gör gällande att dessa två karriärshungriga parter ingått äktenskap baserat enbart...eller åtminstone MEST på det faktum att de skulle kunna hjälpa varandras karriärer. (Otroheter och annat "tjafs" kunde man då helt enkelt arkivera).


Andra rykten hävdar dock att paret faktiskt älskar varandra och bevis för detta skulle vara de små utflykter de gör tillsammans när de tror att ingen ser..."host"


Nåväl.... lek med tanken på att de faktiskt inledde relationen baserad på ren och skär kärlek men när sedan nyförälskelsen klingat ut så försökte de hålla liv i tonen genom att ingå ett "affärsmässigt" avtal med varandra.


Hur mycket skiljer DET sig från de flesta äktenskap vi dagligen ser exempel på i vårt eget land....egentligen?

 Äktenskapstycke? Ja, till viss del men håll med om att hårfärgen skiljer sig åt. Dock delar de ungefär samma utstrålning. Är det maktens ansikte vi ser här. I två versioner? Betyg 5/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar