söndag 12 juni 2011

JACK & ROSE (från Titanic)

Im the king of the wooooooorld!!!!
Som en kärleksstaty längst ut på Titanics för, seglade Rose och Jack in som en av historiens mest älskade filmpar.

Att filmen Titanic skulle bli en dundersucce känns ju så här i backspegeln rätt givet. Vad kunde liksom gå fel med en sådan dramatisk grundhistora? Men filmens skapare James Cameron fick faktiskt kämpa länge och väl för att få folk att tro på projektet. Filmen höll rekordet för den mest inkomstbringande film ända fram till 2010 då den fick stryk av Avatar.


Äktenskapstycke? Hmmm.. hjälmen på… skyddsvästen på…tandskyddet in… Detta torde väl vara som att svära i  kyrkan, bränna Koranen på ett torg i Teheran eller sno läppstiftet från Maria Montazami, men Rose och är ju helt OMAKA! Hon en kurvig fullblodskvinna som får Jack att framstå som en spjuveraktig, äppleknyckande buspojke med noll sexappeal. Hela romansen andas barnarov.  Nej vi tror inte på denna konstellation. Likheterna då? Nja liknande ansiktsformer kanske men annars inga slående… Betyg: 3/10

2 kommentarer:

  1. Men... Men... Men de är ju så fiiina tillsammans <3 Ja, okej, du har helt rätt, det skulle inte ha hållit en vecka på fast mark, men ändå... Så får man inte säga! ;)

    SvaraRadera
  2. Dom är fina tillsammans och jo det hade hållit för de älskar varan

    SvaraRadera